Skip to main content

80-90’er-fest: Halbal for voksne

Det bliver festligt, når Kertemindehallen endnu engang åbner dørene op til et brag af et halbal, hvor I kan give den gas til de fedeste hits fra 80’erne og 90’erne. Er I klar med jeres mest farverige outfits og skarpeste dansemoves? Så kom med til halbal for voksne d. 11. marts i Kertemindehallen. Her kan […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Det bliver festligt, når Kertemindehallen endnu engang åbner dørene op til et brag af et halbal, hvor I kan give den gas til de fedeste hits fra 80’erne og 90’erne.
Er I klar med jeres mest farverige outfits og skarpeste dansemoves? Så kom med til halbal for voksne d. 11. marts i Kertemindehallen. Her kan I feste til den helt store guldmedalje, for aftenen igennem vil der være musik fra både en DJ og fra de to skønne livebands: En lille pose støj og Hits ‘n’ Covers. Når sulten melder sig, kommer Pia’s Pølsevogn forbi og serverer lækre hotdogs.
Ballet åbner kl. 19.00 og varer helt indtil kl. 02.00, så der er rig mulighed for at få hygget, snakket, danset og skrålet med på de nostalgiske hits.
Bestil en billet til årets fest her. Du kan også få fat på en billet hos butikkerne: Hårstudiet, SuperBrugsen Kerteminde, Den Gamle Købmandsgård eller Egmose Marine Center.

Information
Dato 11/03/2023 - 11/03/2023
Arrangør Kertemindehallen, Enggade 19, 5300 Kerteminde
Adresse Kertemindehallen, Enggade 19, 5300 Kerteminde
Postnummer Ukendt
By Ukendt