Skip to main content

Åbent hus hos Waterdrops

Waterdrops inviterer søndag d. 5. marts til KOM-OG-PRØV i Munkebo Idrætscenter, hvor du kan prøve kræfter med forskellige vandaktiviteter. Vandsport er blevet en populær aktivitet i de danske sommer- og vintermåneder, og det er ikke uden grund. Waterdrops i Kerteminde er omgivet af vand, der både indbyder til leg, motion og underholdning. Dette er både, […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Waterdrops inviterer søndag d. 5. marts til KOM-OG-PRØV i Munkebo Idrætscenter, hvor du kan prøve kræfter med forskellige vandaktiviteter.
Vandsport er blevet en populær aktivitet i de danske sommer- og vintermåneder, og det er ikke uden grund. Waterdrops i Kerteminde er omgivet af vand, der både indbyder til leg, motion og underholdning. Dette er både, når solen står højt på himmelen, og kulden bider i kinderne.
Waterdrops afholder kurser i diverse vandsportsaktiviteter for deres medlemmer – både nybegynderne og de mere øvede. I denne forbindelse inviterer de søndag d. 5. marts til åbent hus i Munkebo Idrætscenter fra kl. 12:00-15:00.
Her kan du komme og få en introduktion til Waterdrops og deres kurser over en varm kop kaffe. Derudover kan også du prøve kræfter med havkajak, Stand Up, Paddling og crawl og derigennem vurdere, om dette er noget for dig.
Arrangementet er gratis, og du tilmelder dig ved at sende en mail til mka@andersen.mail.dk.

Information
Dato 05/03/2023 - 05/03/2023
Arrangør Munkebo Idrætscenter
Adresse Munkebo Idrætscenter
Postnummer Ukendt
By Ukendt