Skip to main content

Arkæolog for en dag

Vikingemuseet Ladby afholder i vinterferien Arkæologisk Værksted, hvor store som små kan lege arkæolog for en dag. Finder I skeletter af mennesker og dyr særligt spændende? Kunne I tænke jer at blive klogere på fortiden, alt imens I forsøger at opdage begravede hemmeligheder? Hvis I kan sige ja til alt dette, så er Vikingemuseet Ladby […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Vikingemuseet Ladby afholder i vinterferien Arkæologisk Værksted, hvor store som små kan lege arkæolog for en dag.
Finder I skeletter af mennesker og dyr særligt spændende? Kunne I tænke jer at blive klogere på fortiden, alt imens I forsøger at opdage begravede hemmeligheder? Hvis I kan sige ja til alt dette, så er Vikingemuseet Ladby et besøg værd i vinterferien.
Mandag til fredag i uge syv afholder Vikingemuseet Ladby arrangementet Arkæologisk Værksted, hvor man kan lege arkæolog for en dag.
Man begynder med sin egen arkæologiske feltbog, som guider en rundt på hele museet. Her kommer man blandt andet forbi den arkæologiske skurvogn, hvor man kan prøve sin egen mini-udgravning, hvor hele familien kan være med.
Besøg udstillingen og find skeletter fra mennesker og dyr, alt imens du bliver klogere på de gamle dage. Det er også muligt at få en snak med vaskeægte arkæologer og derigennem få en masse ny viden.
Aktiviteten varer cirka to timer og taler både til store og små, som drømmer om at blive arkæolog for en dag.
Entré koster 100 kr. for voksne, mens børn kommer gratis ind – billetter til arkæologisk værksted koster dog 25 kr. Du kan bestille billet samt læse mere om Vikingemuseet og arkæologisk værksted her.

Information
Dato 13/02/2023 - 17/02/2023
Arrangør Vikingemuseet Ladby
Adresse Vikingemuseet Ladby
Postnummer Ukendt
By Ukendt