Skip to main content

Brunsviger Cup: Fodboldturnering for virksomheder

I anledningen af Brunsvigerens Dag inviterer P4 Fyn og Firmaidrætten til et gratis fodboldevent for virksomheder. Det bliver en sjov, svedig og sukkerholdig dag.   Det er en indendørs fodboldturnering for arbejdspladser, og i anledningen af at det også er Arbejdspladsernes Motionsuge i uge 41, er det jo en god undskyldning for at hive fat i […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

I anledningen af Brunsvigerens Dag inviterer P4 Fyn og Firmaidrætten til et gratis fodboldevent for virksomheder. Det bliver en sjov, svedig og sukkerholdig dag.  
Det er en indendørs fodboldturnering for arbejdspladser, og i anledningen af at det også er Arbejdspladsernes Motionsuge i uge 41, er det jo en god undskyldning for at hive fat i kollegaerne til en omgang indendørs fodbold.  
I kan være fire spillere på banen ad gangen – både mænd og kvinder – og I må hellere tage nogle indskiftere med.  
Hver kamp varer otte minutter, og I er garanteret minimum tre kampe.  
Når kampene er ovre bliver det tid til at fejre Brunsvigerens Dag, med en 3. halvleg der byder på brunsviger ad libitum og en øl eller sodavand.  
Tilmelding  
Det er først-til-mølle, og der er plads til 20 hold. Ta’ derfor fat i dine kollegaer nu, og få jer tilmeldt en sjov og aktiv dag. Det er gratis at deltage, og der er seneste tilmelding den 10. oktober. I sender en mail med holdnavn og kontaktinfo til udviklingskonsulent i Dansk Firmaidræt, Klaus Almind på ka@firmaidraet.dk eller mobil: 31 67 34 29. Herefter vil I modtage praktiske oplysninger om stævnet. 
Læs mere om turneringen her og ellers kan I bare se frem til en dejlig dag med kollegaerne.  https://www.firmaidraet.dk/media/15302/amdag-bold-pa-brunsvigerens-dag-2022.pdf