Skip to main content

Danmarks Længste Halvmarathon

Så er det tid til at snøre løbeskoene, hvis du vil prøve kræfter med Danmarks længste halvmaraton. Når kalender siger den 4. februar, er det igen blevet tid til det traditionsrige løb i og omkring Kerteminde. Den første lørdag i februar er ruten klar til Danmarks Længste Halvmaraton, som arrangørerne selv kalder løbet. Det er […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Så er det tid til at snøre løbeskoene, hvis du vil prøve kræfter med Danmarks længste halvmaraton. Når kalender siger den 4. februar, er det igen blevet tid til det traditionsrige løb i og omkring Kerteminde.
Den første lørdag i februar er ruten klar til Danmarks Længste Halvmaraton, som arrangørerne selv kalder løbet. Det er et udfordrende løb på en smuk rute, der er noget længere end det klassiske halvmaraton. Turen er nemlig på 28 kilometer, hvor løberne kommer igennem både bakker, sand, skov og det åbne landskab.
Som noget nyt i år er det dog ikke blot ruten på 28 km, man kan prøve kræfter med. Arrangørerne har valgt at gøre det muligt at løbe både en traditionel halvmaratondistance på 21,0975 kilometer samt et helt maraton på de klassiske 42,195 kilometer.
Som traditionen foreskriver det, vil der i mål være guldbajere og marcipanlagkage fra Clausens Bageri til alle deltagere. Ligeledes vil der være sponsorgaver fra Løbexpereten.
Som noget nyt starter løbet fra Kerteminde Idrætscenter, hvor der også vil være mål. Undervejs på ruten vil der være depoter , hvor løberne kan få både vand og energi.
Du kan læse mere om løbet, og hvordan du tilmelder dig her. 

Information
Dato 04/02/2023 - 04/02/2023
Arrangør Kerteminde Idrætscenter
Adresse Kerteminde Idrætscenter
Postnummer Ukendt
By Ukendt