Skip to main content

Det Fynske Folkemøde i Kerteminde

Det årlige Fynske Folkemøde lægger i år vejen forbi Kerteminde, når det lørdag den 1. oktober finder sted i Kulturhus Anexet ved Lundsgaard Gods fra kl. 11.00 – 15.00. Siden 2013 har Folkemødet været afholdt i Odense, men som noget nyt i år, bliver det til flere folkemøder, når det spreder sig over hele syv […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Det årlige Fynske Folkemøde lægger i år vejen forbi Kerteminde, når det lørdag den 1. oktober finder sted i Kulturhus Anexet ved Lundsgaard Gods fra kl. 11.00 – 15.00.
Siden 2013 har Folkemødet været afholdt i Odense, men som noget nyt i år, bliver det til flere folkemøder, når det spreder sig over hele syv forskellige kommuner på Fyn. Og der bliver Folkemødet i Kerteminde altså ét af dem.
På Folkemødet kan du tanke inspiration til din hverdag, deltage i debatter, vinde lækre præmier i banko og stille spørgsmål til politikerne i dit lokalområde. Blandt andet kommer Venstres folketingskandidat i Nyborg og Kerteminde Kommune Bo Sandberg. Her bliver det muligt at få en god politisk samtale om de aktuelle emner.
Der bliver også noget for de yngste, når naturvejleder og tv-vært Emil Sanderhoff laver sit store insektshow.
Folkemødet byder desuden på en omgang banko, hvor lokale erhvervsdrivende og foreninger har sponsoreret spændende banko-præmier til unge og ældre.
Det bliver en spændende dag for hele familien, hvor der er plads til læring, sjov og refleksion. Det er gratis at deltage og alle er velkomne.

Information
Dato 01/10/2022 - 01/10/2022
Arrangør Kulturhus Anexet, Lundsgaard Gods
Adresse Kulturhus Anexet, Lundsgaard Gods
Postnummer Ukendt
By Ukendt