Skip to main content

Efterårsaktiviteter på Farvergården

Der er lagt an til rendyrket efterårshygge hos Farvegården den 16.-18. oktober. Her vil både være aktiviteter for store og små, udstillinger og lidt godt til ganen. Tag familien under armen og deltag i hyggen hos Farvegården i Kerteminde. I efterårets ånd vil der være æbletema, og I kan prøve at moste æbler. Tag gerne […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Der er lagt an til rendyrket efterårshygge hos Farvegården den 16.-18. oktober. Her vil både være aktiviteter for store og små, udstillinger og lidt godt til ganen.
Tag familien under armen og deltag i hyggen hos Farvegården i Kerteminde. I efterårets ånd vil der være æbletema, og I kan prøve at moste æbler. Tag gerne egne æbler med og en beholder til den færdige most. Derudover kan børn og barnlige sjæle lave et uhyggelige skrumpehoved af æbler, eller I kan lære nyt om æbler, høst og efterår.
I det gratis museum kan I gå på opdagelse i byens fiskerihistorie, og så kan I opleve, hvordan en rig og en fattig familie levede for 100 år siden.
Hvis vejret tillader det, kan I også tage en tur ud i museumshaven og nyde de smukke omgivelser eller balancere på en gammeldags væltepeter. Der vil desuden være salg af kaffe og kage.

Information
Dato 16/10/2023 - 16/10/2023
Arrangør Farvegården
Adresse Farvegården
Postnummer Ukendt
By Ukendt