Skip to main content

Fernisering – “Klæder Skaber Historie”

I denne udstilling inviterer designteknolog og kostumedesigner Jannie Lindhard Pedersen samt fotograf Anja Littau Due dig med på en rejse, der viser, hvordan kostumer, masker og selviscenesættelse i høj grad har været en bærende magtfaktor i historien. Diverse beklædningsgenstande har igennem tiden været et udtryk for magt, status og tilhørsforhold. Derudover har det ligeledes været […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

I denne udstilling inviterer designteknolog og kostumedesigner Jannie Lindhard Pedersen samt fotograf Anja Littau Due dig med på en rejse, der viser, hvordan kostumer, masker og selviscenesættelse i høj grad har været en bærende magtfaktor i historien.
Diverse beklædningsgenstande har igennem tiden været et udtryk for magt, status og tilhørsforhold. Derudover har det ligeledes været med til at definere og afgrænse bestemte perioder og tidsaldre. Masker udvisker identiteten, mens beklædning forstærker identiteten.
Denne udstilling er lavet med udgangspunkt i at lege med historien og derigennem vise, hvordan man igennem beklædning og selviscenesættelse ikke blot bliver en del af en tidligere historie – men selv er med til at skabe den.
Ferniseringen finder sted lørdag den 4. februar kl. 14:00 ved Kerteminde Kunstforening. Der er fri entré og tilmelding er ikke nødvendig.

Information
Dato 04/02/2023 - 04/02/2023
Arrangør Kerteminde Kunstforening
Adresse Kerteminde Kunstforening
Postnummer Ukendt
By Ukendt