Skip to main content

Foredrag: Johannes Larsen og Filsø

Kom til fyraftensforedraget ”Las er rejst til Filsø med 30 meter lærred” i Kaffehuset på Johannes Larsen Museet d. 21 november.  Museumsleder Jeppe Priess Gersbøll sætter i dette foredrag fokus på kunstneren Johannes Larsen og den betydning, som Filsø i Vestjylland havde for ham og sit kunstneriske udtryk. Filsø og dets omgivende natur havde en […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Kom til fyraftensforedraget ”Las er rejst til Filsø med 30 meter lærred” i Kaffehuset på Johannes Larsen Museet d. 21 november. 
Museumsleder Jeppe Priess Gersbøll sætter i dette foredrag fokus på kunstneren Johannes Larsen og den betydning, som Filsø i Vestjylland havde for ham og sit kunstneriske udtryk.
Filsø og dets omgivende natur havde en særlig indvirkning på Johannes Larsen. Han besøgte området næsten hvert år i tæt på 30 år fra 1913, hvor han vendte tilbage for at tegne og male.
I foredraget vil museumslederen både komme ind på kunstnerens opdagelse af området som naturoplevelse og som kunstnerisk objekt. Foredraget er akkompagneret med Larsens egne skitser af fugle fra hans lommebog samt malerier af Filsøs natur fra kunstnerens hånd.
Foredraget afholdes i Kaffehuset. Det vil være muligt at købe en forfriskning inden foredraget.
Du kan købe din billet her for 79 kr.

Information
Dato 21/11/2023 - 21/11/2023
Arrangør Johannes Larsen Museet
Adresse Johannes Larsen Museet
Postnummer Ukendt
By Ukendt