Skip to main content

Foredrag med Stig Pryds

Lad dig inspirere til foredrag med Stig Pryds, der har kæmpet sig tilbage til livet på trods af sygdom og smerter. Han besøger Tornøes Hotel den 1. november. Stig Pryds er fridykker på eliteplan og har flere rekorder med sig i bagagen. Det er ikke nødvendigvis noget man sammenligner med kronisk sygdom, knogleforandringer og kørestol, […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Lad dig inspirere til foredrag med Stig Pryds, der har kæmpet sig tilbage til livet på trods af sygdom og smerter. Han besøger Tornøes Hotel den 1. november.
Stig Pryds er fridykker på eliteplan og har flere rekorder med sig i bagagen. Det er ikke nødvendigvis noget man sammenligner med kronisk sygdom, knogleforandringer og kørestol, men Stig Pryds lider af kronisk psoriasisgigt med smerter og store udfordringer til følge.
Til foredraget på Tornøes Hotel den 1. november fortæller han om, hvordan han gennem en livsstilændring har trodset sygdommen og fået livet og førligheden tilbage – og sågar formået at være elitesportsudøver. Du vil med garanti gå derfra med fornyet energi og motivation for at ændre ting i dit eget liv.
Foredraget er arrangeret af AOF Center Odense, og det koster 100 kroner at deltage. Bestil din billet her.

Information
Dato 01/11/2023 - 01/11/2023
Arrangør Tornøes Hotel
Adresse Tornøes Hotel
Postnummer Ukendt
By Ukendt