Skip to main content

Foredrag på Vikingemuseet Ladby: Arkæologi & Hørproduktion på Fyn

Vidste du, at der i jernalderen blev dyrket og udnyttet hør til den helt store guldmedalje her på Fyn? Hør om spændende arkæologiske fund og en nyopdaget fortid til foredrag på Vikingemuseet Ladby d. 27. marts. De sidste ti år er der blevet foretaget flere arkæologiske udgravninger på Fyn, og de har givet masser af […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Vidste du, at der i jernalderen blev dyrket og udnyttet hør til den helt store guldmedalje her på Fyn? Hør om spændende arkæologiske fund og en nyopdaget fortid til foredrag på Vikingemuseet Ladby d. 27. marts.
De sidste ti år er der blevet foretaget flere arkæologiske udgravninger på Fyn, og de har givet masser af ny viden om, hvordan der bl.a. ved Frydenlund og Seden blev fremstillet hør i store mængder tilbage i jernalderen. Og så har arkæolog ved Østfyns Museer, Christoffer Hagelquist, endda fundet en helt speciel tørringsovn, der blev brugt til netop hør ved Skalkendrup.
D. 27. marts står Christoffer Hagelquist klar til at dele ud af sin omfattende viden om området, så du kan blive meget klogere på Fyns interessante fortid.
Prisen for at deltage er 25 kroner, og du kan bestille din billet her.

Information
Dato 27/03/2023 - 27/03/2023
Arrangør Vikingemuseet Ladby
Adresse Vikingemuseet Ladby
Postnummer Ukendt
By Ukendt