Skip to main content

Foredrag: Vindens giganter – om fremtidens vindenergi og vindmøller

Har du undret dig over det stigende antal vindmøller? Eller vil du lære mere om vindenergi og grøn omstilling? Så kom til foredrag om vindens giganter den 28. juni. Der dukker flere og flere vindmøller op i det danske landskab – og selvom de kan virke som et forstyrrende element, er de afgørende i udviklingen […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Har du undret dig over det stigende antal vindmøller? Eller vil du lære mere om vindenergi og grøn omstilling? Så kom til foredrag om vindens giganter den 28. juni.
Der dukker flere og flere vindmøller op i det danske landskab – og selvom de kan virke som et forstyrrende element, er de afgørende i udviklingen mod grønnere energi og et mere klimavenligt Danmark.
Den 28. juni vil Morten Diederich, Senior Business Development Manager ved Odense Havn, gøre deltagerne klogere på den bæredygtige vindenergi, vindmølleindustrien, havvindmølleparker og udviklingen af området. Han arbejder til dagligt med flere af verdens helt store vindmølleproducenter og kan fortælle en masse om lille Danmarks centrale rolle i industrien.
En billet til foredraget koster 50 kroner for ikke-medlemmer og 25 kroner for medlemmer af Kerteminde- eller Nyborg Museumsforening eller Kerteminde Husflid. Køb din billet her.

Information
Dato 28/06/2023 - 28/06/2023
Arrangør Skt. Laurentii-salen
Adresse Skt. Laurentii-salen
Postnummer Ukendt
By Ukendt