Skip to main content

Forfatterforedrag ved Rakel Haslund-Gjerrild

Rakel Haslund-Gjerrild vakte opsigt på den danske litteraturscene med sin roman “Adam i Paradis” fra 2021. Mød forfatteren d. 12. januar. “Adam i Paradis” er en historisk roman, der omhandler maleren Kristian Zahrtmann, og den beretter ikke bare om hans arbejde, men også om hans svære position som homoseksuel i en tid, hvor det endnu […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Rakel Haslund-Gjerrild vakte opsigt på den danske litteraturscene med sin roman “Adam i Paradis” fra 2021. Mød forfatteren d. 12. januar.
“Adam i Paradis” er en historisk roman, der omhandler maleren Kristian Zahrtmann, og den beretter ikke bare om hans arbejde, men også om hans svære position som homoseksuel i en tid, hvor det endnu ikke blev set mildt på. Romanen er blandt andet blevet hyldet for sit sirlige og smukke sprog, der fører én igennem siderne på samme måde, som hvis man kiggede på et af Zahrtmanns kulørte malerier.
Vil du høre Rakel Haslund-Gjerrild selv sætte ord på sin roman, sit arbejde og tankerne bag? Så kom med til forfatterforedrag på Johannes Larsen Museet d. 12. januar kl. 19.
Entréprisen er 195 kroner, og billetter kan købes her.

Information
Dato 12/01/2023 - 12/01/2023
Arrangør Johannes Larsen Museet
Adresse Johannes Larsen Museet
Postnummer Ukendt
By Ukendt