Skip to main content

Freestyle fodbold med Brian “Brizze” Mengel

Er du pjattet med at lave tricks med en fodbold, og vil du teste dig selv mod en af de bedste? Så kig forbi Langeskov Centret lørdag den 15. oktober. Her kommer Brian ”Brizze” Mengel forbi og viser sine fodboldevner. Han er blandt andet kendt fra Instagram, hvor han deler videoer med sig selv, der er […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Er du pjattet med at lave tricks med en fodbold, og vil du teste dig selv mod en af de bedste? Så kig forbi Langeskov Centret lørdag den 15. oktober.
Her kommer Brian ”Brizze” Mengel forbi og viser sine fodboldevner. Han er blandt andet kendt fra Instagram, hvor han deler videoer med sig selv, der er laver alverdens fantastiske tricks med en fodbold.
Han spiller på det danske futsal landshold, og han er en top streetfodbold spiller. Det bliver derfor helt sikkert imponerede, og eftersom at han flere gange har vundet DM i at lave tricks med en fodbold, skal I nok blive imponerede. Brian ”Brizze” Mengel kommer til at vise en masse forskellige tricks, og måske I kan prøve at se, om I kan udfordre ham.
Der er en gratis drikkedunk til de første 200, der kigger forbi.
Så kom forbi til et par sjove timer med topunderholdning. Måske du kan lære et trick eller to?

Information
Dato 15/10/2022 - 15/10/2022
Arrangør Langeskov Centeret
Adresse Langeskov Centeret
Postnummer Ukendt
By Ukendt