Skip to main content

Golfturnering: Great Northern Challenge

Hvis du interesserer dig for golf, er dette begivenheden for dig. Golfturneringen Great Northern Challenge afholdes fra den 21. til 23. september på den flotte bane i Kerteminde. Det er en golfturnering for professionelle golfspillere, hvor der spilles 54 hullers slagspil over tre dage. Der er et cut efter 2. runde, hvorefter de 36 bedst […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Hvis du interesserer dig for golf, er dette begivenheden for dig. Golfturneringen Great Northern Challenge afholdes fra den 21. til 23. september på den flotte bane i Kerteminde.
Det er en golfturnering for professionelle golfspillere, hvor der spilles 54 hullers slagspil over tre dage. Der er et cut efter 2. runde, hvorefter de 36 bedst placerede spillere kvalificerer sig til finalerunden på sidste dagen.
Der er i alt 72 professionelle spillere med, som dyster om en samlet præmiesum på en halv million danske kroner. Desuden spiller de om verdensrangslistepoint til Official World Golf Ranking.
Mens den professionelle turnering er i gang, afvikles der ligeledes også en unik Pro/Am-turnering – hvor de bedst placerede amatører bliver en aktiv del af 2. runden ved Great Northern Challenge.
Kom forbi og overvær en spændende og flot turnering med golf i topklasse.

Information
Dato 21/09/2022 - 23/09/2022
Arrangør Great Northern Ave. 1, 5300 Kerteminde
Adresse Great Northern Ave. 1, 5300 Kerteminde
Postnummer Ukendt
By Ukendt