Skip to main content

Gratis foredrag på Johannes Larsen Museet om kunst, forskning og naturen

Hvad sker der, når vi samler en sten op på stranden og udforsker den med vores hænder? Hvad får vi øje på, hvad mærker vi, når vi lytter og sanser opmærksomt i naturen? Hvordan kan en sten på en strand pege på nye mulige relationer mellem os og naturen? Og hvordan kan kunst og forskning […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Hvad sker der, når vi samler en sten op på stranden og udforsker den med vores hænder? Hvad får vi øje på, hvad mærker vi, når vi lytter og sanser opmærksomt i naturen? Hvordan kan en sten på en strand pege på nye mulige relationer mellem os og naturen? Og hvordan kan kunst og forskning bidrage til nye måder at forstå – og være en del af vores økosystem på?
Med disse og andre spørgsmål inviterer antropolog Kristina Grünenberg og kunstner samt musikteknolog Fernando Palacios os til at reflektere over menneskets forhold til naturen.
Med udgangspunkt i Fernando Palacios kunstinstallation ’Belongings’, der består af sten fra Fyns Hoved, vil det diskuteres hvordan interaktionen med omgivelserne kan skærpes gennem kunst, sanselighed og opmærksomhed på de ting der ofte tages for givet.
Præsentationen vil være på dansk og engelsk.
Find mere information om Belongings-projektet og installationen (på dansk og engelsk) her.
Mødested:
Skolestuen
Pris:
Gratis

Information
Dato 10/09/2023 - 10/09/2023
Arrangør Johannes Larsen Museet
Adresse Johannes Larsen Museet
Postnummer Ukendt
By Ukendt