Skip to main content

Infomøde om det nye foodtruck-område ved havnen

Den 13. april afholdes der infomøde om det nye foodtruckområde på havnen i Kerteminde. Kom og hør mere om planerne, og hvordan du kan få en plads. Det er håbet, at foodtruckområdet kommer til at blive byens nye samlingssted. Derfor afholdes der et infomøde den. 13. april kl. 9 for alle interesserede. Claus Lade, der […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Den 13. april afholdes der infomøde om det nye foodtruckområde på havnen i Kerteminde. Kom og hør mere om planerne, og hvordan du kan få en plads.
Det er håbet, at foodtruckområdet kommer til at blive byens nye samlingssted. Derfor afholdes der et infomøde den. 13. april kl. 9 for alle interesserede. Claus Lade, der er udviklingsdirektør i Kerteminde Kommune, kommer til at vise rundt på pladsen, og du kan høre nærmere om, hvordan du kan få en fast plads i det nye område.

Foodtruck-området blev etableret i 2022, som et sted hvor besøgende og lokale kan samles om nem og lækker mad. Ideen er, at det hele er samlet ét sted, så det kan blive et naturligt samlingssted i byen.

Området består af seks pladser, der alle er forsynet med strøm, så en madvogn let kan sættes til og operere. Desuden er der skabt et hyggeligt område, der er inspireret af Storms Pakhus, hvor man kan sidde og nyde sin mad

For tilmelding skal du kontakte Marianne Lorentzen på mml@kerteminde.dk. Har du spørgsmål til mødet, er du også velkommen til at skrive.

Information
Dato 13/04/2023 - 13/04/2023
Arrangør Foodtruck-pladsen ved Kerteminde Havn
Adresse Foodtruck-pladsen ved Kerteminde Havn
Postnummer Ukendt
By Ukendt