Skip to main content

Jobmesse på Rådhuset i Kerteminde

Den 14. november fra kl. 9-12 åbner Kerteminde Jobcenter dørene op til Jobmesse på Rådhuset i Kerteminde. På jobmessen deltager en bred vifte af virksomheder, som søger både ufaglærte og faglærte til en række konkrete stillinger såsom: – Lagermedarbejder – Produktionsmedarbejder – Chauffører – Sandblæser – Vinduespudser – Lærlinge samt fag- og ufaglærte jobs indenfor […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Den 14. november fra kl. 9-12 åbner Kerteminde Jobcenter dørene op til Jobmesse på Rådhuset i Kerteminde.
På jobmessen deltager en bred vifte af virksomheder, som søger både ufaglærte og faglærte til en række konkrete stillinger såsom:
– Lagermedarbejder
– Produktionsmedarbejder
– Chauffører
– Sandblæser
– Vinduespudser
– Lærlinge samt fag- og ufaglærte jobs indenfor industri
– Rengøring
– Detailmedarbejder
– Ejendomsservicemedarbejder (grønne områder)
– Diverse vikarjobs
De jobsøgende har på messen mulighed for at mødes med virksomhederne og forhåbentlig finde det helt rigtige match og lande deres næste job. Virksomhederne står klar til at fortælle om deres behov for arbejdskraft, og der vil være tid til, at de jobsøgende kan fortælle om deres faglige og sociale kvalifikationer.
Virksomhederne, som deltager til messen, er:
Odense Havn, Gardit, Munkebo Seafood, Meldgaard, Moesgaard Ejendomsservice, Stålakademiet, Feriepartner Danmark, Zelected Food, Salling Group, C.C. Clean, Serwiz, OK Nygaard, Textilia, Simple Fashion og DK Vikarservice.
Har du brug for at få finpudset dit CV inden Jobmessen, så mød op på Kerteminde Rådhus den 9.november kl. 10-12, hvor medarbejdere ved Jobcentret vil være behjælpelige med at forbedre og finpudse dit CV, så det står knivskarpt.
Jobmessen afholdes på Kerteminde Rådhus, Hans Schacksvej 4, 5300 Kerteminde.

Information
Dato 14/11/2023 - 14/11/2023
Arrangør Kerteminde Rådhus
Adresse Kerteminde Rådhus
Postnummer Ukendt
By Ukendt