Skip to main content

Julekoncert på Johannes Larsen Museet

Lad musikken føre jer igennem den traditionelle nordiske jul på Johannes Larsen Museet d. 10. december, hvor Blum & Haugaard Band med trompetist Sidsel Lund giver julekoncert. Det er intet nyt fænomen, at vi i dag fylder juletiden med masser af musik og velkendte melodier. Den nordiske jul har nemlig langt tilbage i historien været […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Lad musikken føre jer igennem den traditionelle nordiske jul på Johannes Larsen Museet d. 10. december, hvor Blum & Haugaard Band med trompetist Sidsel Lund giver julekoncert.
Det er intet nyt fænomen, at vi i dag fylder juletiden med masser af musik og velkendte melodier. Den nordiske jul har nemlig langt tilbage i historien været lig med musik, sang og dans hos både høj og lav, rig og fattig. Når vi tager hinanden i hænder og går rundt om juletræer, og når vi i kor synger de klassiske salmer og sange, er det altså en tradition, der rækker langt tilbage i generationer.
Blum & Haugaard Band tager jer med på en musikalsk rejse tilbage til den nordiske juls rødder med deres julekoncerter, og I år får de selskab af den dygtige trompetist Sidsel Lund, som debuterede fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i 2021.
Kom med til en magisk og spændende eftermiddag.
Julekoncerten starter kl. 16.00. Bestil billet her.