Skip to main content

Juletræstænding på Torvet

Fredag den 25. november bliver julen for alvor skudt i gang i Kerteminde. Kom til en hyggelig eftermiddag og aften med julestemning og bogstavskattejagt. Kl. 16.00 starter hyggen. Tag familien med på bogstavskattejagt rundt i Kerteminde. I kan tage en tur rundt i centrum og indsamle bogstaver i vinduerne på Cityforeningens medlemsbutikker. Samtidig er der […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Fredag den 25. november bliver julen for alvor skudt i gang i Kerteminde. Kom til en hyggelig eftermiddag og aften med julestemning og bogstavskattejagt.
Kl. 16.00 starter hyggen. Tag familien med på bogstavskattejagt rundt i Kerteminde. I kan tage en tur rundt i centrum og indsamle bogstaver i vinduerne på Cityforeningens medlemsbutikker. Samtidig er der god mulighed for at få juleshoppet lidt i de mange spændende butikker.
Efter bogstavskattejagten er det blevet tid til at tænde det store juletræ nede på Torvet. Kl. 18.00 tændes træet af borgmester Kasper Olesen, mens Musik og Kulturskolen spiller op til julehygge.
Praktisk:
Hvis I ønsker at deltage i bogstavskattejagten, kan I få udleveret skattekortet med deltagerregler hos Pias Pølsevogn på Torvet i Kerteminde. Efter skattejagten afleverer I det udfyldte skattekort hos Pias Pølsevogn igen. Her uddeles der ligeledes en slikpose til alle børn, der afleverer kortet fredag den 25. november inden kl. 20.00.
Program:
Kl. 16.00 – 17.00: Bogstavskattejagt går i gang
Musikskolen spiller
Kl. 17.00 – 17.30: Julehygge i kirken
Kl. 17.30 – 17.55: Musikskolen spiller
Kl. 18.00: Juletræet tændes
Læs mere om dagen og reglerne for bogstavskattejagten.
 

Information
Dato 25/11/2022 - 25/11/2022
Arrangør Torvet i Kerteminde
Adresse Torvet i Kerteminde
Postnummer Ukendt
By Ukendt