Skip to main content

Juletræstænding på Torvet

Julen er på vej, og derfor er det også blevet tid til at tænde julelysene i gaderne og på juletræet på Torvet i Kerteminde.  Fredag den 24. november bliver julen for alvor skudt i gang i Kerteminde, når julens lys tændes i byen. Tag på bogstavskattejagt med hele familien Mellem kl. 16.00 og 18.00 vil […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Julen er på vej, og derfor er det også blevet tid til at tænde julelysene i gaderne og på juletræet på Torvet i Kerteminde. 
Fredag den 24. november bliver julen for alvor skudt i gang i Kerteminde, når julens lys tændes i byen.
Tag på bogstavskattejagt med hele familien
Mellem kl. 16.00 og 18.00 vil der blive spillet julemusik på Torvet, og man kan varme sig på lidt æbleskiver og varm gløgg. For de små er der igen i år arrangeret en bogstavjagt rundt hos Cityforeningens medlemmer i byen. I butikkernes vinduer er der placeret bogstaver, som skal indsamles.
For at deltage i skatteagten skal man afhente et skattekort i Pølsevognen, og der er både slikposer og gavekort som præmier til børnene.
Turen rundt i byen giver også god anledning til at få juleshoppet lidt, og måske nyde godt af butikkernes Black Friday-tilbud.
Juletræet tændes kl. 18.00
Efter skattejagten er det blevet tid til at tænde det store juletræ nede på Torvet, og kl. 18.00 står borgmester Kasper Olesen for at tænde lysene.
Tag familien med til en hyggelig eftermiddag, der rigtig får skudt julen i gang.

Information
Dato 24/11/2023 - 24/11/2023
Arrangør Torvet i Kerteminde
Adresse Torvet i Kerteminde
Postnummer Ukendt
By Ukendt