Skip to main content

Kirsebærfestival 2023

Elsker du kirsebær? Så må du ikke gå glip af dette års Kirsebærfestival! Traditionen tro vender Kirsebærfestivalen tilbage i år med lækre kirsebær, gode tilbud, skøn musik og sjove arrangementer for hele familien. Den 21. til den 23. juli bydes du sammen med borgerne i Kerteminde, og turister fra hele verden, på musik, kunst, kulinariske […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Elsker du kirsebær? Så må du ikke gå glip af dette års Kirsebærfestival!
Traditionen tro vender Kirsebærfestivalen tilbage i år med lækre kirsebær, gode tilbud, skøn musik og sjove arrangementer for hele familien. Den 21. til den 23. juli bydes du sammen med borgerne i Kerteminde, og turister fra hele verden, på musik, kunst, kulinariske oplevelser og anden underholdning under Kirsebærfestivalens motto: “Se, lyt og smag”.
Kirsebærfestivalen tager udgangspunkt i de traditioner, som der er for at dyrke kirsebær på Nordøstfyn. Årsagen til dette skyldtes det milde klima og de mange solskinstimer, som der er på denne del af Fyn. Denne tradition ledte til, at Kerteminde grundlagde Kirsebærfestivalen i 2005, som lige siden kun er vokset i størrelse.
Den 21. juli lægger skibet Rylen til på renæssancehavnen ved Langebro. Ombord på skibet er Kirsebærdronningen sammen med lasten af kirsebær fra dette års høst, dernæst åbner Kirsebærdronningen og Kirsebærministeren festivalen. Herefter vil der være tilbud i boder, musik og mange andre arrangementer, som du kan nyde i løbet af weekenden.
Læs mere om festivalen her.