Skip to main content

Koncert med De Gyldne Drenge

MusicBooking.dk præsenterer det gakkede og løsslupne band, De Gyldne Drenge, som sørger for uforglemmelig underholdning d. 6. oktober i Otterup Geværfabrik. Drengene er stærkt inspireret af det folkekære band De Gyldne Løver, der fra 1970’erne og frem hittede med oversættelser af The Dubliners’ traditionelle irske folkesange. De har en forkærlighed for alkohol og utroskab, og […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

MusicBooking.dk præsenterer det gakkede og løsslupne band, De Gyldne Drenge, som sørger for uforglemmelig underholdning d. 6. oktober i Otterup Geværfabrik.
Drengene er stærkt inspireret af det folkekære band De Gyldne Løver, der fra 1970’erne og frem hittede med oversættelser af The Dubliners’ traditionelle irske folkesange. De har en forkærlighed for alkohol og utroskab, og de hænger sig ikke i detaljerne, når de præsenterer deres fortolkning af sange som “Hjemmebrænderiet”, “Ved Haw’et – Ved Haw’et” og “Jeg Er Ikke Som De Andre”.
De fem Gyldne Drenge har siden 2003 skabt glæde og grin i hele Danmark med deres version af de dansk-irske klassikere. Truppen består af:

Ole Smith på guitar, banjo og sang
Troels Smith på guitar, banjo, mandolin, tinfløjter, bodhran og sang
Lars Kirkegaard på harmonika og kor
Jens Holgersen på kontrabas og kor
Jørgen Dickmeiss på mandolin, violin, bodhran og kor

Kom med til en aften fyldt med sjov og ballade – og et godt glimt i øjet.
Bestil en billet til festen her.

Information
Dato 06/10/2023 - 06/10/2023
Arrangør Otterup Geværfabrik
Adresse Otterup Geværfabrik
Postnummer Ukendt
By Ukendt