Skip to main content

Koncert med Women of Brass på Lundsgaard Gods

Det nye, professionelle messingensemble Women of Brass spiller en koncert på Lundsgaard Gods fredag d. 9. juni. Women of Brass er et spirende messingensemble bestående af 10 kvindelige musikere fra Skandinavien med hver sin musikalske baggrund. Ensemblet er sat i verden for at sætte fokus på alle de dygtige, kvindelige musikere, der ofte bliver overset […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Det nye, professionelle messingensemble Women of Brass spiller en koncert på Lundsgaard Gods fredag d. 9. juni.
Women of Brass er et spirende messingensemble bestående af 10 kvindelige musikere fra Skandinavien med hver sin musikalske baggrund. Ensemblet er sat i verden for at sætte fokus på alle de dygtige, kvindelige musikere, der ofte bliver overset i en stadig mandsdomineret gren af musikbranchen. For hvis der er noget medlemmerne af Women of Brass er, så er det dygtige.
Det er også i dette ærinde, at ensemblet lægger vejen forbi Lundsgaard Gods. Med en flot koncert og høj kunstnerisk integritet vil de forsøge at inspirere koncertgængerne og den fremtidige generation af kvindelige messingblæsere. Koncerten vil bl.a. byde på musik af Piazzolla og af kvindelige komponister som Lauren Bernofsky og Madeline A. Lee.
I ensemblet finder man også to musikalske superstjerner fra Østfyn i form af Susanne Skov på horn og Bettina Ejlerts Jensen på basun. De er begge fra Nyborg og et stjerneeksempel på, hvad et godt forbillede i den lokale garde kan føre til.
Koncerten varer cirka én time, og en billet koster 110 kr. Køb din koncertbillet her.

Information
Dato 09/06/2023 - 09/06/2023
Arrangør Anexet på Lundsgaard Gods
Adresse Anexet på Lundsgaard Gods
Postnummer Ukendt
By Ukendt