Skip to main content

Kreativ familieuge hos Kerteminde Husflid

Mangler i en sommerferieaktivitet, der kan samle familie gennem kreative udfoldelser? Så inviterer Kerteminde Husflid til kreativ familieuge den 3.-7. juli. Ferietid er tid til at fordybe sig, og hvad er bedre end at udnytte muligheden til at skabe de fineste kreationer sammen som familie. Kerteminde Husflid åbner op for seks værksteder i skoleferiens første […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Mangler i en sommerferieaktivitet, der kan samle familie gennem kreative udfoldelser? Så inviterer Kerteminde Husflid til kreativ familieuge den 3.-7. juli.
Ferietid er tid til at fordybe sig, og hvad er bedre end at udnytte muligheden til at skabe de fineste kreationer sammen som familie. Kerteminde Husflid åbner op for seks værksteder i skoleferiens første uge, hvor store og små kan lade kreativiteten få frit løb. Ud af de seks værksteder kan du vælge én, som du forbyder dig i hele ugen, eller du kan vælge to og skifte halvvejs.
Alle er velkomne, og du behøver ikke at besidde store, kunstneriske evner for at deltage. Børn under 12 år skal dog have en voksen med.
Hver dag er der morgensamling kl. 09.45, og derefter kan I slå jer løs i værkstederne kl. 10-15.
Læs mere på Kerteminde Husflids hjemmeside.

Information
Dato 03/07/2023 - 03/07/2023
Arrangør Kerteminde Husflid
Adresse Kerteminde Husflid
Postnummer Ukendt
By Ukendt