Skip to main content

Ladbykongen sætter alle sejl på Vikingemuseet Ladby

Den 13. maj skal Ladbykogens skib, Ladbydragen, sættes til søs, og i den forbindelse afholder Vikingemuseet en masse spændende og lærerige aktiviteter. Ladbykongen sætter alle sejl, og du kan være med fra sidelinjen. Vikingemuseet har arrangeret en sjov dag for både store og små, hvor du kan blive klogere på Ladbykongen og vikingerne. En række […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Den 13. maj skal Ladbykogens skib, Ladbydragen, sættes til søs, og i den forbindelse afholder Vikingemuseet en masse spændende og lærerige aktiviteter.
Ladbykongen sætter alle sejl, og du kan være med fra sidelinjen. Vikingemuseet har arrangeret en sjov dag for både store og små, hvor du kan blive klogere på Ladbykongen og vikingerne. En række engagerede frivillige står klar med fint håndværk, bunkevis af viden og gode historier, som de gerne deler ud af. Derudover kan du prøve kræfter med bueskydning eller bagning af fladbrød, og du kan som sædvanlig besøge museets spændende udstillinger og Ladbykongens grav.
Alle aktiviteterne er gratis, og alle er velkomne. Aktiviteterne er åbne fra kl. 10-15, og vikingeskibet sættes i vandet kl. 14.
Se det fulde program her.

Information
Dato 13/05/2023 - 13/05/2023
Arrangør Vikingemuseet Ladby
Adresse Vikingemuseet Ladby
Postnummer Ukendt
By Ukendt