Skip to main content

Mal din egen kirsebærskål

I forbindelse med Kirsebærfestivalen inviterer Kerteminde Bibliotekerne alle børn til at male sin egen kirsebærskål. Den traditionsrige Kirsebærfestival er et tilbagevendende arrangementet, og Kerteminde Bibliotekerne vil også være med til at hylde frugten med de stærke rødder på Nordøstfyn. Derfor inviterer de i forbindelse med festivalen børnene til at være kreative og male sin egen […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

I forbindelse med Kirsebærfestivalen inviterer Kerteminde Bibliotekerne alle børn til at male sin egen kirsebærskål.
Den traditionsrige Kirsebærfestival er et tilbagevendende arrangementet, og Kerteminde Bibliotekerne vil også være med til at hylde frugten med de stærke rødder på Nordøstfyn. Derfor inviterer de i forbindelse med festivalen børnene til at være kreative og male sin egen kirsebærskål.
Det er gratis at deltage, og biblioteket sørger for alle materialer. Det eneste børnene skal medbringe er deres gode og kreative humør – og evt. en voksen, hvis de ikke er gamle nok til at være kreative alene.
Arrangementet foregår kl. 10:00-14:00 både lørdag d. 22. juli og søndag d. 23. juli i Børnegaden til Kirsebærfestivalen.

Information
Dato 22/07/2023 - 23/07/2023
Arrangør Kirsebærfestivalen
Adresse Kirsebærfestivalen
Postnummer Ukendt
By Ukendt