Skip to main content

Netværksmøde hos Munkebo Seafood

Vil du gerne udvide dit lokale erhvervsnetværk i Kerteminde? Så kom med til det næste netværksmøde i det lokale erhvervsnetværk LokalVækst Kerteminde. Tirsdag den 16. maj afholdes der fra kl. 07.45-09.45 netværksmøde, hvor du som erhvervsdrivende er meget velkommen. Her kan du høre mere om erhvervsnetværket, dets medlemmer og hvad du kan få ud af […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Vil du gerne udvide dit lokale erhvervsnetværk i Kerteminde? Så kom med til det næste netværksmøde i det lokale erhvervsnetværk LokalVækst Kerteminde.
Tirsdag den 16. maj afholdes der fra kl. 07.45-09.45 netværksmøde, hvor du som erhvervsdrivende er meget velkommen. Her kan du høre mere om erhvervsnetværket, dets medlemmer og hvad du kan få ud af at være en del af det. Der vil desuden være morgenmad, en præsentationsrunde og gruppeøvelser, hvor I kan lære hinanden bedre at kende.
Alle virksomheder i Kerteminde og omegn er meget velkomne til at deltage i mødet, og det er helt gratis at deltage som gæst. Mødet finder sted hos Munkebo Seafood, Fiskeløkken 1, 5330 Munkebo, hvor der kommer til at være en rundvisning og en præsentation af virksomheden.
Tilmelding skal ske via mail til Allan Holmberg: allan@lokal-gruppen.dk.
 

Information
Dato 16/05/2023 - 16/05/2023
Arrangør Munkebo Seafood
Adresse Munkebo Seafood
Postnummer Ukendt
By Ukendt