Skip to main content

Netværksmøde hos PrivatStressKlinik.dk

Vil du gerne udvide dit lokale erhvervsnetværk i Kerteminde? Så kom med til det næste netværksmøde i det lokale erhvervsnetværk LokalVækst Kerteminde. Torsdag den 31. august afholdes der fra kl. 07.45-09.45 netværksmøde i Munkebo, hvor du som erhvervsdrivende er meget velkommen. Her kan du høre mere om erhvervsnetværket LokalVækst Kerteminde, dets medlemmer og hvad du […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Vil du gerne udvide dit lokale erhvervsnetværk i Kerteminde? Så kom med til det næste netværksmøde i det lokale erhvervsnetværk LokalVækst Kerteminde.
Torsdag den 31. august afholdes der fra kl. 07.45-09.45 netværksmøde i Munkebo, hvor du som erhvervsdrivende er meget velkommen. Her kan du høre mere om erhvervsnetværket LokalVækst Kerteminde, dets medlemmer og hvad du kan få ud af at være en del af det. Der vil desuden være morgenmad, en præsentationsrunde og gruppeøvelser, hvor I kan lære hinanden bedre at kende.
Alle virksomheder i Kerteminde og omegn er meget velkomne til at deltage i mødet, og det er helt gratis at deltage som gæst. Mødet finder sted hos PrivatStressKlinik.dk, Fjordvej 105, 5330 Munkebo, hvor der kommer til at være en præsentation af virksomheden.
Tilmelding skal ske via mail til Allan Holmberg: allan@lokal-gruppen.dk.

Information
Dato 31/08/2023 - 31/08/2023
Arrangør PrivatStressKlinik.dk
Adresse PrivatStressKlinik.dk
Postnummer Ukendt
By Ukendt