Skip to main content

Temadag om grøn omstilling og nye klimaløsninger

D. 20. april åbner Erhverv & Turisme i Kerteminde Kommune op for en klimasnak til en gratis temadag. Bliv klogere på nye klimaløsninger, og hvordan virksomheder i kommunen arbejder mod større bæredygtighed og mindre CO2. Indenfor landbrug, produktion og fødevaresektoren bliver der hele tiden udviklet nye løsninger og produkter, der kan mindske CO2-udslippet og gøre […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

D. 20. april åbner Erhverv & Turisme i Kerteminde Kommune op for en klimasnak til en gratis temadag. Bliv klogere på nye klimaløsninger, og hvordan virksomheder i kommunen arbejder mod større bæredygtighed og mindre CO2.
Indenfor landbrug, produktion og fødevaresektoren bliver der hele tiden udviklet nye løsninger og produkter, der kan mindske CO2-udslippet og gøre vores klode til et mere klimavenligt sted at være. Og i Kerteminde Kommune bliver en lang række tiltag selvfølgelig også taget i brug hos virksomhederne, så vi sammen kan blive mere klimaneutrale.
Det kan du høre meget mere om til temadag om grøn omstilling og nye klimaløsninger på Munkebo Kro. Det er helt gratis at deltage.
Programmet er spækket med interessante og inspirerende oplæg fra forskellige virksomheder, ligesom der er tid til både at netværke og debattere. Alle er velkomne, uanset om du arbejder med landbrug, fødevarer og produktion, er interesseret i emnet eller vil deltage fra en kommune eller en organisation.
Du kan se programmet for temadagen her. Det er sammensat af Kerteminde Kommune, Erhverv & Turisme i Kerteminde og Food & Bio Cluster Denmark.

Information
Dato 20/04/2023 - 20/04/2023
Arrangør Munkebo Kro
Adresse Munkebo Kro
Postnummer Ukendt
By Ukendt