Skip to main content

The ABBA Show – Foxx Dance Band

Det bliver et brag af en fest, når Otterup Geværfabrik i samarbejde med MusicBooking.dk inviterer til ABBA fest d. 22. oktober. Der bliver glimmer, fællessang og discostemning for alle pengene, når Foxx Dance Band udfolder deres ABBA Show. Bandets medlemmer har alle en stor kærlighed til de svenske discomestre, og derfor giver de den også […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Det bliver et brag af en fest, når Otterup Geværfabrik i samarbejde med MusicBooking.dk inviterer til ABBA fest d. 22. oktober. Der bliver glimmer, fællessang og discostemning for alle pengene, når Foxx Dance Band udfolder deres ABBA Show.
Bandets medlemmer har alle en stor kærlighed til de svenske discomestre, og derfor giver de den også hele armen, når de optræder med de kendte numre. Det bliver med skarpe harmonier, skinnende satintøj og to dygtige sangerinder, der giver den gas i fuld udklædning som Agnetha og Anni-Frid.
Showet byder på et nøje udvalg af de allerbedste sange fra ABBAS bagkatalog. Du vil derfor komme til at danse til de helt store klassikere som Dancing Queen, Super Trouper og Gimme! Gimme! Gimme! (A Man After Midnight).
Udover ABBA spiller de også en række andre populære numre, der spænder vidt fra 70’ernes discorytmer over danske 80’er-hits til nutidens allerbedste pop- og rock-sange.
Du kan købe din billet lige her og være sikker på at blive en del af den store fest.

Information
Dato 22/10/2022 - 22/10/2022
Arrangør Otterup Geværfabrik
Adresse Otterup Geværfabrik
Postnummer Ukendt
By Ukendt