Skip to main content

Ting&Sager Loppemarked

Søndag den 18. september afholder Soroptimist Internationals afdeling i Kerteminde deres store loppemarked, ”Ting & Sager”. Her kan du gøre et godt køb, samtidig med at du støtter et godt formål. Overskuddet fra loppemarkedet doneres nemlig til ”Stop vold mod kvinder og piger” i Ukraine, der er et Soroptimist International Danmark projekt. Til loppemarkedet kan […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Søndag den 18. september afholder Soroptimist Internationals afdeling i Kerteminde deres store loppemarked, ”Ting & Sager”. Her kan du gøre et godt køb, samtidig med at du støtter et godt formål. Overskuddet fra loppemarkedet doneres nemlig til ”Stop vold mod kvinder og piger” i Ukraine, der er et Soroptimist International Danmark projekt.
Til loppemarkedet kan du naturligvis gøre en god handel hos de 38 private stadeholdere, men der er flere andre aktiviteter på dagen. Din indgangsbillet kan give dig gevinst, og der er desuden også  forskellige tombolaer med mange flotte gevinster. Hvis du bliver sulten eller tørstig, er der en café, hvor det vil være muligt at købe sig en kop kaffe eller te samt kage.
Entré koster 20 kr., og markedet er åbent fra kl. 10-16.

Information
Dato 18/09/2022 - 18/09/2022
Arrangør Kertemindehallen, Enggade 19, 5300 Kerteminde
Adresse Kertemindehallen, Enggade 19, 5300 Kerteminde
Postnummer Ukendt
By Ukendt