Skip to main content

Udstilling: “Alle tiders jul”

Østfyns Museer sørger for julestemning i Kerteminde, når de åbner deres udstilling ALLE TIDERS JUL om julens historie. Se også den imponerende peberkageby, der er lavet med hjælp fra Kertemindes borgere. Fredag d. 11. november åbner Toldboden igen dørene op til en jule-tidsrejse gennem historien med udstillingen ALLE TIDERS JUL, der viser juleborde og juletræer […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Østfyns Museer sørger for julestemning i Kerteminde, når de åbner deres udstilling ALLE TIDERS JUL om julens historie. Se også den imponerende peberkageby, der er lavet med hjælp fra Kertemindes borgere.
Fredag d. 11. november åbner Toldboden igen dørene op til en jule-tidsrejse gennem historien med udstillingen ALLE TIDERS JUL, der viser juleborde og juletræer fra tre forskellige tidsperioder. I år er udstillingen tilmed blevet udvidet med en vaskeægte østfynsk peberkageby, der er produceret i samarbejde med Kertemindes borgere.
ALLE TIDERS JUL bliver indviet af Borgmester Kasper Ejsing Olesen kl. 14:00 på åbningsdagen, og der vil være mulighed for at nyde lidt julelækkerier i anledningen.
Herefter er udstillingen åben onsdag til søndag kl. 13:00-17:00 helt indtil d. 23. december. Entré er gratis.