Skip to main content

Vikingernes Byggedag

Bliv en del af Vikingehistorien: Sammen med familien kan I nu bygge vikingehuse og blive klogere på historien. Vikingemuseet Ladby er i gang med at rekonstruere Ladbykongens Gård, som var en gård fra vikingetiden med både værkstedshuse og beboelseshus. Dette er et stort og spændende projekt, som de også ønsker, at andre kan tage del […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Bliv en del af Vikingehistorien: Sammen med familien kan I nu bygge vikingehuse og blive klogere på historien.
Vikingemuseet Ladby er i gang med at rekonstruere Ladbykongens Gård, som var en gård fra vikingetiden med både værkstedshuse og beboelseshus. Dette er et stort og spændende projekt, som de også ønsker, at andre kan tage del i. Derfor inviterer de alle som har lyst til at deltage i byggeriet på vikingegården.
Så hvad enten du altid har drømt om at bygge et hus i træ, eller I er en familie, der er nysgerrige på, hvordan man levede og arbejdede i vikingetiden, så er der nu en helt unik mulighed for at få stillet sin nysgerrighed.
Praktisk information
Vikingernes Byggedag løber af stablen lørdag d. 23. september fra kl. 10:00-14:00, og der er mulighed for at være med hele dagen eller blot så længe man ønsker.
I løbet af dagen vil du blive mødt af en overflod af interessante historier fra museets folk, som også vil stå klar med kyndig vedledning og hjælp til stort og småt.
Læs mere og tilmeld dig byggedagen her.

Information
Dato 23/09/2023 - 23/09/2023
Arrangør Vikingemuseet Ladby
Adresse Vikingemuseet Ladby
Postnummer Ukendt
By Ukendt