Skip to main content

Vinsmagning hos Liwira og Pejsemontering Fyn

Nyd sommeren sammen med Pejsemontering Fyn og Liwira, når de inviterer til torsdags tasting med vin og delikatesser den 29. juni. Hos Pejsemontering Fyn og Liwira, der deler butik på Jernbanegade 16 i Langeskov, vil de gerne forkæle deres kunder lidt ekstra i anledningen af sommer og sol. Derfor har de arrangeret en hyggelig aften […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Nyd sommeren sammen med Pejsemontering Fyn og Liwira, når de inviterer til torsdags tasting med vin og delikatesser den 29. juni.
Hos Pejsemontering Fyn og Liwira, der deler butik på Jernbanegade 16 i Langeskov, vil de gerne forkæle deres kunder lidt ekstra i anledningen af sommer og sol. Derfor har de arrangeret en hyggelig aften med vinsmagning og gode snacks.
Jimmi Korsholm fra Korsholm Vin medbringer et skønt udvalg af vine, både rosé-, rød- og hvidvin. Derudover vil han præsentere de deltagende for spændende nye vine fra Canada. Undervejs i smagningen vil han gøre jer klogere på vinene, druerne og områderne, de er fra, samt sammensætningen mellem vin og mad.
Der er selvfølgelig også tid til lidt hyggesnak i sommervarmen med de gode vine og delikatesser ved hånden. Begge dele kan købes med hjem.
Deltagelse koster 150 kroner pr. person – du kan enten tilmelde dig i butikken eller overføre 150 kroner over MobilePay: nr. 624589. Skriv dit navn i kommentarfeltet.
| Annoncørbetalt indhold |

Information
Dato 29/06/2023 - 29/06/2023
Arrangør Pejsemontering Fyn
Adresse Pejsemontering Fyn
Postnummer Ukendt
By Ukendt