Skip to main content
23. april 2024

Beierholm er igen i top 5 over DKs bedste arbejdspladser

Revisions- og rådgivningsvirksomheden Beierholm er i år blandt landets bedste arbejdspladser. Dette skyldes bl.a. flere tiltag de har indført.

Af: Andreas Hjort | Foto: Unsplash

Den 18. april blev vinderne af Danmarks bedste arbejdspladser annonceret ved det årlige awardshow arrangeret af Great Place to Work Institute.

Beierholm, en Revisions- og rådgivningsvirksomhed, lå igen i år blandt toppen, da de sikrede sig fjerdepladsen for den bedste danske arbejdsplads med over 500 medarbejdere. Virksomheden blev ligeledes nomineret til prisen som Danmarks bedste arbejdsplads for unge under 25 år, en pris som Beierholm har vundet to gange før.

12. år i streg

Dette markerer Beierholms 12. år i streg i top-5 blandt landets bedste arbejdspladser.

Denne præstation vidner om Beierholms vedvarende engagement i at fremme medarbejdertrivsel, et værktøj der er afgørende for virksomhedens interne arbejde med at skabe de bedste rammer for deres cirka 1900 ansatte.

Arbejdet med medarbejdertrivsel har ført til udviklingen af et work-life-balance koncept, de har kaldt “Et liv i balance”. Dette koncept omfatter en række konkrete initiativer inden for arbejdstid, ferie og frihed, barsel, hybridarbejde og seniorer – herunder implementeringen af fire årlige “balancesamtaler” mellem medarbejder og leder, for at sikre at arbejdsrammerne tilpasses individuelle behov i takt med ændringer.

Fakta:

Fakta om kåringen af Danmarks bedste arbejdspladser®:

  • Great Place to Work® kårer hvert år Danmarks bedste arbejdspladser® inden for kategorierne mindre, mellemstore og store arbejdspladser.
  • Beierholm har de seneste 16 år været nomineret i kategorien ”Store arbejdspladser med over 500 medarbejdere” og i år blev det til en fjerdeplads i denne kategori. Tidligere har Beierholm desuden to gange vundet specialprisen ”Danmarks bedste arbejdsplads for unge under 25 år” – en pris Beierholm også var nomineret til i år.

Kilde: Beierholm