Skip to main content
12. juli 2023

Beierholm hjælper din virksomhed med at opnå D-mærket

Med et D-mærke på dit website viser du, at din digitale sikkerhed og databehandling er i top. Få hjælp af Beierholm, hvis din virksomhed også skal D-mærkes.

Af: Isabella Ravn | Foto:

ANNONCØRBETALT INDHOLD

Med et D-mærke på dit website viser du, at din digitale sikkerhed og databehandling er i top. Få hjælp af Beierholm, hvis din virksomhed også skal D-mærkes.

Den digitale sikkerhed bliver kun mere og mere relevant, og det er efterhånden svært at skille skidt fra kanel, når du bevæger dig rundt gennem internettets digitale tjenester. Derfor findes D-mærket, der er det digitale kvalitetsstempel og forbrugerens garanti for god it-sikkerhed og etisk databehandling.

Mærket er til for at øge trygheden hos forbrugerne og for at styrke det digitale Danmark. Samtidig er det en stor fordel for virksomhederne, der med stemplet øger deres forretningsværdi.

Hvad er D-mærket?

D-mærket er skabt af Industriens Fond i samarbejde med SMVdanmark, Dansk Erhverv, Dansk Industri og Forbrugerrådet Tænk samt med støtte fra Erhvervsstyrelsen. Mærket er et stempel på, at virksomheden overholder en række krav indenfor databeskyttelse, datasikkerhed og dataetik, som gør den digitale færdsel sikker og tryg.

For at få tildelt D-mærket skal virksomheden først oprette sig og besvare en række spørgsmål gennem D-mærkets selvbetjening. Virksomheden bliver tildelt en kategori, som indeholder en specifik række kriterier, og disse skal man kunne leve op til for at ansøge videre. Herefter koster det penge at ansøge om D-mærket, og virksomheden skal igennem tilsyn og kontrol af sine besvarelser.

Bliver du godkendt til D-mærket, har du det i ét år, hvorefter ansøgningsprocessen gentager sig, såfremt du vil have det fornyet.

Læs mere om D-mærket her.

Beierholm hjælper dig på vej

At finde rundt i de mange krav, finde ud af om de er overholdt, og hvis ikke, hvordan de så bliver det, kan være et uoverskueligt rod. Hos Beierholms IT-revision og -sikkerhedsrådgivning har de mange års erfaring med IT-sikkerhed, og de står derfor klar til at guide dig igennem.

Med et rådgivningsforløb gennemgår I din virksomheds digitale kvalitet, så du snart kan lade D-mærket pryde på dit website.

Kontakt Beierholm via deres kontaktformular, eller ring til dit lokale kontor i Odense på tlf.: 66 15 85 55.