Skip to main content
9. maj 2023

Beierholm kåres igen som en af Danmarks bedste arbejdspladser

Hvert år afholder Great Place to Work en konkurrence for at finde Danmarks bedste arbejdsplads. I år er Beierholm blandt vinderne.

Af: Rikke Hansen | Foto:

ANNONCØRBETALT INDHOLD

Hvert år kåres Danmarks bedste arbejdspladser ved Great Place to Work, og endnu engang er Beierholm blandt de bedste.

Beierholm har de seneste 15 år været nomineret i kategorien ”Store arbejdspladser med over 500 medarbejdere”, og har i de sidste 11 år været i top-5. I år blev det til en fjerdeplads for Revisions- og rådgivningsvirksomheden.

Beierholm har derfor nu æren af at kunne kalde sig en af Danmarks bedste store arbejdspladser. Men titlen er samtidig også et bevis på, at Beierholm har meget tilfredse medarbejdere. Bedømmelsen er også med til at fremme den interne indsats for at skabe de bedste rammer for virksomhedens mere end 1.600 medarbejdere.

Om placeringen udtalte Søren V. Pedersen, adm. Direktør i Beierholm, bl.a.:

Samarbejdet med Great Place to Work®, som nu kører på 15. år, er et væsentligt bidrag til vores løbende arbejde med at sikre en høj medarbejdertrivsel i Beierholm på tværs af vores 36 kontorer fordelt over hele landet. Dette mangeårige fokus på trivsel kommer os til gode i dagligdagen, men også når vi møder udfordringer, som bl.a. Coronapandemien var. Den læring, vi kunne tage med os videre derfra, bidrager i dag til at forme vores rammer nu og i fremtiden, hvor bl.a. fleksible arbejdspladser er en naturlig del af arbejdslivet, ligesom også andre aspekter af work-life-balance bringes yderligere i spil.

Trivslen er vigtig for Beierholm, da de inden for de seneste år har fordoblet både omsætning og antallet af medarbejdere. I dag er Beierholm den revision- og rådgivningsvirksomhed i Danmark, som håndterer flest regnskaber, og det resultat har de altså opnået med meget tilfredse medarbejdere.

Læs mere om Beierholms reaktion på deres placering ved Great Place to Work her.