Skip to main content
5. september 2023

Få gavekurve til private og erhverv hos LIWIRA

Hos gavebutikken, LIWIRA, i Langeskov kan du som privatperson eller virksomhed få sammensat eller selv sammensætte unikke gavekurve i alle prisklasser.

Af: Isabella Ravn | Foto:

ANNONCØRBETALT INDHOLD

Hos gavebutikken LIWIRA i Langeskov kan du som privatperson eller virksomhed få sammensat eller selv sammensætte unikke gavekurve i alle prisklasser.

“Det bedste ved en gave er, at nogen har tænkt på at give dig den”. Sådan lyder et ordsprog, og lige præcis dén tanke kan blive til handling hos LIWIRA i Langeskov, som deler lokaler med Pejsemontering Fyn.

Butikken har bred erfaring med at sammensætte gavekurve efter behov og ønsker til f.eks. julegaver, jubilæum, “påskeæg”, studentergaver, bryllupsgaver, barselsgaver, konfirmationsgaver, fødselsdag, vært- og værtindegaver mm.

Sortimentet spænder bredt, således at modtageren får en personlig gavekurv. Bl.a. består butikkens sortiment af delikatesser, interiør, kunst og brugskunst til enhver smag, alder og livssituation.

Fælles for alle produkterne er, at de er udvalgt på baggrund af høj kvalitet og særlig omtanke for sin omverden, samtidig med at lokale producenter og mindre virksomheder prioriteres. På den måde støttes mindre virksomheder og lokalområdet, og modtageren får mulighed for at prøve nogle produkter, som man ikke finder alle steder.

Har det interesse? Kontakt gerne LIWIRA på tlf.: 24 26 79 71 eller besøg os fysisk i butikken i Langeskov på Jernbanegade 16.