Skip to main content
2. august 2023

Få hjælp til at fjerne dine uønskede feriekilo i en travl hverdag

I flere uger har danskerne nu afviklet sommerferie. Ønsker du at smide dine feriekilo eller føle at din krop er sund, så er der hjælp af hente.

Af: Isabella Ravn | Foto:

ANNONCØRBETALT INDHOLD

Har sommeren sat sit præg på din krop, og ønsker du at få presset gode og sunde vaner ind i en travl hverdag? Så er der hjælp at hente hos Fit by DR. 
I flere uger har danskerne nu afviklet deres længe ventede sommerferie, hvor arbejdet er blevet lagt væk og liggestolen fundet frem. Sommerferie er en hyggelig tid, som langt de fleste nyder, men det er også en tid, der sætter sit præg på kroppen. Mange tager nemlig uønskede kilo på i løbet af disse uger, som kan være meget svære at smide igen grundet mangel på motivation efter at have været helt nede i gear. 
 
Ønsker du at smide dine feriekilo eller bare få en sund krop, så er der hjælp af hente. Dorte Richardson ejer Fit by DR på Fyn, hvor hun tilbyder personlig træning, der kan tilpasses alle behov, arbejdstider og niveau. Hun ved, hvor svært det kan være at være motiveret til at træne, og hun tilbyder derfor at være din hjæp, støtte og motivation. 
 
Skræddersyet plan ud fra dine behov
Dine behov er vigtige, og træningen kan derfor tilpasses efter dine specifikke ønsker. Der er både mulighed for indendørs samt udendørs træningssesioner, og det kan foregå fysisk eller online gennem platforme som eksempelvis Skype. Der er endvidere også mulighed for at træne i mindre grupper af op til 6 personer, hvilket giver mulighed for at træne med en gruppe venner/veninder eller din partner. 
 
Trænger din krop blot til at få gang i de gode madvaner igen, så tilbyder Dorte også kostvejledning med fokus på at gøre sund mad til en livsstil, samt at spise dig til den energi du nu skal igang med at bruge i en travl hverdag. 
 
Du kan booke en uforpligtende samtale med Dorte her, hvor I kan sammensætte den bedste løsning for dig, din krop og din hverdag