BETALT ANNONCE

Fit by Dorte Richardson

Kniber det med motivationen til at spise sundere, få trænet mere, eller trænger du til at få løsnet op i kroppen? Så er du i gode hænder i Dortes sundhedsunivers. 

Med mere end 30 års erfaring inden for sundhed, kan du være sikker på, at du får kompetent behandling og vejledning. Hos Fit by Dorte Richardson har du mulighed for både at få massage, kostvejledning og personlig træning.

Dorte tilbyder en lange række forskellige massager, så om du er på udkig efter afslapning, eller hvis du har en specifik sportsskade, der kræver dybdegående massage, kan hun hjælpe dig med det.

Hvis du i stedet ønsker kostvejledning, kan Dorte tilbyde dig et skræddersyet forløb. Hun tager udgangspunkt i dig, hvor du er nu, og hvor du gerne vil hen. Der er altid fokus på, hvad der virker specifikt for dig, så du opnår de bedste resultater.  

 Hvis du ønsker hjælp til at komme i bedre form, til at holde motivationen oppe eller til at opnå et bestemt fitness mål, er Dorte klar til at hjælpe dig med personlig træning. Hun sørger for, at du føler dig tryg i de forskellige øvelser, men samtidig bliver du udfordret, så du oplever, hvor stærk din krop er.

 Det er også muligt at få en pakkeløsning, hvis du er interesseret i for eksempel at kombinere massage og kostvejledning. Tag et kig på hjemmesiden, hvor du kan få et overblik over de forskellige kombinationer og priser. Du kan ligeledes også altid booke en uforpligtende samtale med Dorte.

Find virksomheden her:

Telefon

(+45) 42 60 37 17

E-mail

dorte@fitbydr.dk

Adresse

Kirkeballe 2E

5540 Ullerslev

Følg med på Facebook

Del denne side