Skip to main content
20. juni 2024

Giv dine medarbejdere det, de mangler netop nu – powerbanks og nødradioer

I en krisesituation er forberedelse afgørende. Hos Hejtex kan du finde produkter som powerbanks og nødradioer, der kan oplades via solceller og har indbyggede lommelygter og nødalarmer.

Af: Andreas Hjort | Foto: Pexels

I tilfælde af en krisesituation er det afgørende at være godt forberedt. Det familieejede firma Hejtex, som både trykker tøj til firmaer og private, og forhandler kendte mærker og arbejdstøj, kan også anskaffe produkter, der er vigtige i en nødsituation, som du med fordel kan give i firmagave.

Beredskabsstyrelsen har for nylig udgivet en tjekliste til krisesituationer, som anbefaler, at man har en lommelygte, powerbank og radio i hjemmet. Herunder finder du en oversigt over, hvilke af disse produkter som kan bestilles hos Hejtex.

Qi 5W Solar Foldable built in cables Powerbank 20.000mAh

Denne sammenfoldelige powerbank kan oplades via kabel eller solceller og har en kapacitet på 20.000 mAh, hvilket gør det muligt at oplade de fleste telefoner flere gange. Powerbanken har også en indbygget lommelygte.

Solar Hand Crank Radio PRO

En avanceret radio til krisesituationer med robust design, LED-lampe, læselampe, overfaldsalarm og en powerbank med et 2.000 mAh batteri. Den kan oplades via USB, batteri eller solceller og kan afspille både FM og AM kanaler.

DAB Hand Crank Radio

En kompakt DAB/FM nødradio, der er let at transportere. Den kan oplades via USB, batterier eller solceller og har en overfaldsalarm til nødssituationer.

Qi 18W PD Solar Powerbank 20.000mAh

En kraftfuld powerbank, der kan oplades med solceller og trådløs opladning. Den er vandtæt, støvtæt og stødsikker med en batteri kapacitet på 20.000 mAh.

Qi 5W Solar Flashlight Powerbank 20.000mAh

Denne robuste powerbank kan oplades med solceller og trådløs opladning, og den er vandtæt, støvtæt og stødsikker. Den har en indbygget lommelygte og nødalarm med en kapacitet på 20.000 mAh.

Er du interesseret i et eller flere af produkterne, kan du kontakte Hejtex på deres e-mail: info@hejtex.dk eller på telefon: 65 32 53 23.