Skip to main content
12. december 2023

Graphic Sign hjælper nystartet virksomhed med visuel synlighed

Graphic Sign har for nyligt hjulpet den nystartede virksomhed SkovgaardAV med en bilreklame – samarbejdet kom op at stå via lokalt erhvervsnetværk.

Af: Isabella Ravn | Foto:

FOTO: SKOVGAARDAV

Der er mange aspekter, der skal på plads, når man starter en ny virksomhed. Ét af dem er den visuelle og grafiske identitet. Og det er her Graphic Sign kommer ind i billedet.

I spidsen for Graphic Sign finder du Heidi Nørup, der over de sidste 25 år har uddannet sig inden for og beskæftiget sig med stort set alt omhandlende skilte, autodeko, tryk samt profilbeklædning. Fra sin base i Langeskov arbejder hun med at skabe visuel genkendelighed for alle sine kunder.

En af de kunder blev Søren Skovgaard, som netop har startet sin egen virksomhed – SkovgaardAV. SkovgaardAV holder til i Odense, og virksomheden tilbyder salg og service af professionelle AV-løsninger til virksomheder i hele landet.

Lokalt erhvervsnetværk startede samarbejdet

I erhvervsnetværket LokalVækst mødes virksomheder cirka en gang om måneden for at få et større kendskab til sin egen virksomhed og til andre virksomheder i lokalområdet. To af netværksmedlemmerne hos LokalVækst er Graphic Sign og Skovgaard AV.

Så da Skovgaard AV var på udkig efter en, der kunne hjælpe med at udsmykke bilen med firmaets logo, lød rådet, at han med fordel kunne gøre brug af en af de andre virksomheder fra erhvervsnetværket.

Du kan læse mere om erhvervsnetværket LokalVækst her.

Søren tog fat i mig for at høre, om jeg kunne hjælpe med at få hans nye firmalogo på sin bil, og selvfølgelig kunne jeg det. Som Søren selv fortæller på Facebook, så fik vi lavet en diskret bilreklame, som stadig er til at få øje på. Jeg sørger altid for, at kundens ønsker og tilfredshed er førsteprioritet, fortæller Heidi fra Graphic Sign.

Har du brug for hjælp til at vise din virksomhed frem?

Uanset om du drømmer om at få mere skiltning nær din virksomhed, et logo trykt på noget firmatøj, et nyt banner eller måske dekoration på bilen, så kan Graphic Sign også hjælpe dig.

Heidi fra Graphic Sign skiller sig ud ved både at være skiltemaler og have en mediegrafikeruddannelse. Derfor kan hun også hjælpe dig med stort og småt – og alt under et tag.

Hvis du vil høre mere om, hvordan Graphic Sign kan hjælpe din virksomhed med visuel synlighed, kan du kontakte Heidi på tlf. 61 66 53 33 eller kontakt@graphicsign.dk. Du kan også tage et kig på www.graphicsign.dk/