Skip to main content
21. august 2023

Hjælp Fotograf Kim Poulsen med at samle ind til en termisk drone

Fotograf Kim Poulsen er udover selvstændig fotograf også dronepilot ved Missing People – og nu har han brug for din hjælp for at hjælpe andre.

Af: Viktor Bork | Foto:

ANNONCØRBETALT INDHOLD

Det meste af Fotograf Kim Poulsens tid går med at være selvstændig fotograf og certificeret droneoperatør, men når der er brug for hans assistance, rykker han også ud som frivillig dronepilot ved Missing People – og nu har han brug for din hjælp for at hjælpe andre.

Til hverdag arbejder Fotograf Kim Poulsen som selvstændig fotograf og certificeret droneoperatør i forskellige sammenhænge. Derudover er han samtidig også frivillig dronepilot ved Missing People, hvilket betyder, at han stiller droner og andet udstyr til rådighed, når personer meldes savnet i hele landet. Denne vigtige indsats kræver dog, at man har det helt rigtige udstyr, og det er her, at du kommer ind i billedet!

Fotograf Kim Poulsens nuværende droner har nemlig ikke de korrekte termiske egenskaber, der gør, at man kan se mennesker på lang afstand og i store skov- og naturområder. Derfor har han brug for din hjælp til at købe en termisk drone, så han kan stå til rådighed i fremtidige eftersøgninger.

Sådan hjælper du

Du kan hjælpe Fotograf Kim Poulsen med at hjælpe andre ved at købe rewards til hans forskellige ydelser og produkter. Dette kan fx være bryllupsfotografering eller en dronevideo, hvor beløbet derefter vil gå til indsamlingen.

Fotograf Kim Poulsen håber på at rejse 44.990 kr., som er prisen på den termiske drone. Hvis indsamlingen ender med at overstige dette beløb, vil pengene blive brugt på ekstraudstyr samt doneret til Missing People Danmark

Du kan læse mere om projektet og købe rewards her.