Skip to main content
9. maj 2023

Pias Pølsevogn søger medarbejdere

Fyns bedste pølsevogn har travlt, og derfor søger de nu en serviceminded, ansvarsfuld og smilende M/K til vognen på torvet i Kerteminde.

Fyns bedste pølsevogn har travlt, og derfor søger de flere medarbejdere. Skal du være med til at gøre turister og borgere glade med lækkert grillmad, serveret fra torvet i Kerteminde?

Pias Pølsevogn søger en serviceminded, ansvarsfuld og smilende M/K, der har lyst til at stå i vognen på torvet.

Du får en god arbejdsplads, hvor to dage ikke er ens, med mulighed for mange timer og til en god løn.

Kom forbi med en ansøgning eller send den til Pia på mail: cafefodkold@hotmail.dk. Du kan også kontakte Pia på tlf.: 28 83 94 52.

De glæder sig til at høre fra dig!

Tlf.: 28 83 94 52.

Send en ansøgning til mail: cafefodkold@hotmail.dk, kom forbi med den eller tag kontakt på tlf.: 28 83 94 52.

Torvet i Kerteminde

FIND PIAS PØLSEVOGN PÅ FACEBOOK

3. februar 2023

Munkebo Seafood søger en kvalitetsmedarbejder

Er du klar på tætte samarbejder, opgaver inden for hele QA-spektret og dine egne ansvarsområder? Så har Munkebo Seafood jobbet til dig. Hos Munkebo Seafood bliver du en del af et tæt team, hvor du bl.a. står for at udarbejde deres kvalitetsdokumenter og godkende deres mærkning, samt sikre at de fortsætter med IFS på higher […]

Er du klar på tætte samarbejder, opgaver inden for hele QA-spektret og dine egne ansvarsområder? Så har Munkebo Seafood jobbet til dig.

Hos Munkebo Seafood bliver du en del af et tæt team, hvor du bl.a. står for at udarbejde deres kvalitetsdokumenter og godkende deres mærkning, samt sikre at de fortsætter med IFS på higher level inden for fødevareproduktion.

Her får du klart defineret dit ansvar. Det betyder, du får dine egne opgaver, som du følger til dørs – og samtidig er samarbejdet og sparringen med dine kolleger altid lige ved hånden.

Munkebo Seafood A/S er en produktionsvirksomhed i udvikling med cirka 35 ansatte. De laver Premium laks, sild, muslinger og supper på dåse til kunder i hele Europa og resten af verden.

Du får en hverdag, som du deler mellem kontoret, produktionen og laboratoriet, når du står for:

–  Kontrol af og mærkning på emballage, dåser og æsker.
–  Udarbejdelse og vedligeholdelse af produktspecifikationer og recepter.
–  Styring af analyser til eksternt laboratorium.
– Vedligeholdelse, videreudvikling og sikre dokumentation af vores leverandører.
– Opdatering og vedligeholde af kvalitetshåndbogen.
– Udarbejdelse af certifikater og anden dokumentation til kunder.

Kvalitetserfaring og kendskab til EUs mærkningsordninger

Som person trives du i en hverdag, hvor der hele tiden kommer nye kunder, nye markeder og dermed nye opgaver ind. Derfor er det helt naturligt for dig at sætte dig ind i nye love og regler, samt udvikle nye processer sammen med dine kolleger, så de altid lever op til alle krav.

De forestiller sig, at du har en fødevarerelevant uddannelsesbaggrund som f.eks. fødevareteknolog, fødevareingeniør, levnedsmiddeltekniker, laborant eller lignende. Du har kendskab til EU´s lovgivning omkring kvalitet og mærkning. Derudover er det en fordel, at du har viden omkring de forskellige GSFI-standarter, og at du behersker dansk og engelsk i skrift og tale. Du kan også være nyuddannet, men med en stor nysgerrighed på at arbejde med kvalitet og fødevarer.

Du trives i en delt administrativ og laboratorierolle, da noget af din tid om ugen bruges i laboratoriet, hvor du indhenter prøver og kontrollerer den daglige produktion. Du kan lide at arbejde selvstændigt og er i stand til at drive dine egne opgaver, samtidig med, at du indgår i et team, hvor du skal være fleksibel og omstillingsparat for at bidrage til fællesskabet.

Interesseret?

Du søger stillingen ved at sende din ansøgning og dit CV allerede i dag til @ . , da de indkalder løbende og tager opslaget ned, når de har fundet den rette kandidat. Tiltrædelse er snarest muligt, men de venter naturligvis på den rigtige kandidat.

Du er velkommen til at kontakte kvalitetschefen Vivi Uhre Brogaard på tlf. 22 11 16 55 eller på mail vcb@munkeboseafood.dk for at høre mere om stillingen.

Kvalitetschefen Vivi Uhre Brogaard på tlf. 22 11 16 55 eller på mail vcb@munkeboseafood.dk

Send din ansøgning til
marketing@munkeboseafood.dk

Fiskeløkken 1

5330 Munkebo

FIND MUNKEBO SEAFOOD PÅ FACEBOOK

1. februar 2023

Munkebo Seafood søger medarbejder til autoklave

Munkebo Seafood er en fiskekonservesfabrik, der siden 1974 har produceret fisk og skaldyr i dåse. Vi er på udkig efter en medarbejder til vores autoklaveafdeling. Om jobbet: Adressen er Fiskeløkken 1, 5330 Munkebo. Arbejdstiden er mandag til torsdag 07.00 – 15.00 og fredag 07.00 – 14.30. Jobbet er timelønnet. Du vil primært skulle arbejde i […]

Munkebo Seafood er en fiskekonservesfabrik, der siden 1974 har produceret fisk og skaldyr i dåse. Vi er på udkig efter en medarbejder til vores autoklaveafdeling.

Om jobbet:
Adressen er Fiskeløkken 1, 5330 Munkebo.
Arbejdstiden er mandag til torsdag 07.00 – 15.00 og fredag 07.00 – 14.30.
Jobbet er timelønnet.
Du vil primært skulle arbejde i autoklaverummet, men der vil også være andre arbejdsopgaver.

Du skal være:
  • 18+
  • Stærk fysisk
  • Stabil
  • God til tal
  • Fleksibel
  • Ansvarsbevidst
  • Kørekort til truck er en stor fordel
Det er et krav, at du har erfaring, da du vil blive oplært af en kompetent medarbejder.
Derudover vil du ved først givende lejlighed skulle deltage i et kursus i varmebehandling af konservesprodukter.
Vil du sende en ansøgning, eller har du yderligere spørgsmål, så kontakt gerne Susanne Lillesø på mail sl@munkeboseafood.dk.
Vi glæder os til at høre fra dig!

Susanne Lillesø
Mail: sl@munkeboseafood.dk

Send din ansøgning til
Susanne Lillesø på mail sl@munkeboseafood.dk

Fiskeløkken 1

5330 Munkebo

FIND MUNKEBO SEAFOOD PÅ FACEBOOK