Skip to main content

Åbent hus hos Waterdrops

Waterdrops inviterer søndag d. 5. marts til KOM-OG-PRØV i Munkebo Idrætscenter, hvor du kan prøve kræfter med forskellige vandaktiviteter. Vandsport er blevet en populær aktivitet i de danske sommer- og vintermåneder, og det er ikke uden grund. Waterdrops i Kerteminde er omgivet af vand, der både indbyder til leg, motion og underholdning. Dette er både, […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Waterdrops inviterer søndag d. 5. marts til KOM-OG-PRØV i Munkebo Idrætscenter, hvor du kan prøve kræfter med forskellige vandaktiviteter.
Vandsport er blevet en populær aktivitet i de danske sommer- og vintermåneder, og det er ikke uden grund. Waterdrops i Kerteminde er omgivet af vand, der både indbyder til leg, motion og underholdning. Dette er både, når solen står højt på himmelen, og kulden bider i kinderne.
Waterdrops afholder kurser i diverse vandsportsaktiviteter for deres medlemmer – både nybegynderne og de mere øvede. I denne forbindelse inviterer de søndag d. 5. marts til åbent hus i Munkebo Idrætscenter fra kl. 12:00-15:00.
Her kan du komme og få en introduktion til Waterdrops og deres kurser over en varm kop kaffe. Derudover kan også du prøve kræfter med havkajak, Stand Up, Paddling og crawl og derigennem vurdere, om dette er noget for dig.
Arrangementet er gratis, og du tilmelder dig ved at sende en mail til mka@andersen.mail.dk.

Åbent hus på Spaanbrogård

Andelsgaarde byder foråret velkommen på Fyn og du er inviteret! Lørdag den 13. maj kan du komme med forvalterne Sif og Andreas i marken og høre om arbejdet med etableringen af skoven med over 20 forskellige arter. Herudover vil arkitekt Kristoffer Tejlgaard fortælle om gårdens kommende hovedhus, hvor de første spadestik hertil vil blive taget […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Andelsgaarde byder foråret velkommen på Fyn og du er inviteret!
Lørdag den 13. maj kan du komme med forvalterne Sif og Andreas i marken og høre om arbejdet med etableringen af skoven med over 20 forskellige arter. Herudover vil arkitekt Kristoffer Tejlgaard fortælle om gårdens kommende hovedhus, hvor de første spadestik hertil vil blive taget senere på året.
Der vil være forsyninger fra naboen Brugbar.
Læs pressemeddelelsen om begivenheden her.