Skip to main content

WE WALK Strandoprydning

Kom med til strandoprydning torsdag den 24. august på Kerteminde Nordstrand. Der garanteres frisk luft, masser af hygge og et skud god samvittighed. Eftermiddagen skydes i gang med en tur langs stranden, for at samle affald. Når man kommer tilbage med en fyldt (eller halvfyldt) pose, kvitteres der med lidt godt til ganen. Der vil […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Kom med til strandoprydning torsdag den 24. august på Kerteminde Nordstrand. Der garanteres frisk luft, masser af hygge og et skud god samvittighed.
Eftermiddagen skydes i gang med en tur langs stranden, for at samle affald. Når man kommer tilbage med en fyldt (eller halvfyldt) pose, kvitteres der med lidt godt til ganen.
Der vil blive udleveret affaldsposer og handsker.
Programmet bliver som følger:
Klokken 17.30 – Strandoprydning
Klokken 20.00 – Tak for i dag

Helikopterflyvning fra Kerteminde

Tag familien med på helikopterur og få en uforglemmelig oplevelse. Skycopter har arrangeret flere dage, hvor man kan tage sine venner eller familie med og få sig en på opleveren. Sidste dag for at opleve dette er tirsdag d. 8 august 2023. Børn er velkomne, men børn under 2 år skal sidde på skødet af […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Tag familien med på helikopterur og få en uforglemmelig oplevelse.
Skycopter har arrangeret flere dage, hvor man kan tage sine venner eller familie med og få sig en på opleveren. Sidste dag for at opleve dette er tirsdag d. 8 august 2023.
Børn er velkomne, men børn under 2 år skal sidde på skødet af en voksen. Max vægten er 230 kg. ved 3 personer. Det koster 450 kr. pr. person og kræver blot at man møder på på Hindholmsvej 193, 5300 Kerteminde og henvender sig til personalet.
Har du spørgsmål eller forhåndsbooking, så kan du kontakte Skycopter på tlf. 49 40 11 44 eller info@skycopter.dk
Læs mere om begivenheden her.