Skip to main content

Kerteminde Havnefest

Traditionen tro afholdes der igen Kerteminde Havnefest den første weekend i august. I mere end 40 år har den første weekend i august været reserveret til den traditionsrige Kerteminde Havnefest – og i år er ingen undtagelse! Glæd dig bl.a. til et gensyn med havneshowet, som i år styres af den elskede DJ “Harske Hubbi”. Derudover […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Traditionen tro afholdes der igen Kerteminde Havnefest den første weekend i august.
I mere end 40 år har den første weekend i august været reserveret til den traditionsrige Kerteminde Havnefest – og i år er ingen undtagelse! Glæd dig bl.a. til et gensyn med havneshowet, som i år styres af den elskede DJ “Harske Hubbi”. Derudover skruer byens kroer også op for musikken og den hyggelige stemning, og de yngste kan komme en tur forbi Børnekroen.
Havnefesten er også et af de tidspunkter på året, hvor byens tidligere beboere valfarter tilbage til byen for en kort bemærkning. Hele byen vil derfor summe af liv og feststemning, når familier og gamle venner genforenes på kryds og tværs.
Læs mere om hvad du kan forvente og opleve i løbet af weekenden her.

Langeskov Kræmmermarked

Er I klar til årets fest i Langeskov? Den 22.-24. september er det igen tid til Langeskov Kræmmermarked med tivoli, musik, underholdning og meget mere! Gå ikke glip af Langeskov Kræmmermarked, der samler lokalområdet til tre dage fyldt med gode oplevelser. Kræmmere fra nær og fjern vil stille op med boder, tivoli sørger for sjov […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Er I klar til årets fest i Langeskov? Den 22.-24. september er det igen tid til Langeskov Kræmmermarked med tivoli, musik, underholdning og meget mere!
Gå ikke glip af Langeskov Kræmmermarked, der samler lokalområdet til tre dage fyldt med gode oplevelser. Kræmmere fra nær og fjern vil stille op med boder, tivoli sørger for sjov og hygge for alle aldre, og derudover kan I se frem til musikarrangementer, masser af underholdning og andre spændende tiltag.
Derudover vil der om onsdagen før markedet afholdes sodavandsdisco for folkeskolebørn, og om torsdagen løber Den Skæve Festival af stablen.
Ses vi?
Se hele programmet og læs meget mere om markedet og de mange arrangementer her.