Skip to main content

Debat om ældrepleje

Folketingsvalget er ikke udskrevet i skrivende stund, men de lokale afdelinger af Venstre og SF tager forskud på glæderne med et debatmøde om ældrepleje. Der er netop udkommet en helt ny rapport om ældrepleje har titlen ’Ældrepleje med tid til omsorg’.  Med udgangspunkt i denne rapport debatterer Venstres Bo Sandberg og SF’s Lise Müller ældrepleje, […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Folketingsvalget er ikke udskrevet i skrivende stund, men de lokale afdelinger af Venstre og SF tager forskud på glæderne med et debatmøde om ældrepleje.
Der er netop udkommet en helt ny rapport om ældrepleje har titlen ’Ældrepleje med tid til omsorg’.  Med udgangspunkt i denne rapport debatterer Venstres Bo Sandberg og SF’s Lise Müller ældrepleje, som den bør udvikle sig.
Bo Sandberg og Lise Müller er begge folketingskandidater.
Alle er meget velkomne.

Temadag om grøn omstilling og nye klimaløsninger

D. 20. april åbner Erhverv & Turisme i Kerteminde Kommune op for en klimasnak til en gratis temadag. Bliv klogere på nye klimaløsninger, og hvordan virksomheder i kommunen arbejder mod større bæredygtighed og mindre CO2. Indenfor landbrug, produktion og fødevaresektoren bliver der hele tiden udviklet nye løsninger og produkter, der kan mindske CO2-udslippet og gøre […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

D. 20. april åbner Erhverv & Turisme i Kerteminde Kommune op for en klimasnak til en gratis temadag. Bliv klogere på nye klimaløsninger, og hvordan virksomheder i kommunen arbejder mod større bæredygtighed og mindre CO2.
Indenfor landbrug, produktion og fødevaresektoren bliver der hele tiden udviklet nye løsninger og produkter, der kan mindske CO2-udslippet og gøre vores klode til et mere klimavenligt sted at være. Og i Kerteminde Kommune bliver en lang række tiltag selvfølgelig også taget i brug hos virksomhederne, så vi sammen kan blive mere klimaneutrale.
Det kan du høre meget mere om til temadag om grøn omstilling og nye klimaløsninger på Munkebo Kro. Det er helt gratis at deltage.
Programmet er spækket med interessante og inspirerende oplæg fra forskellige virksomheder, ligesom der er tid til både at netværke og debattere. Alle er velkomne, uanset om du arbejder med landbrug, fødevarer og produktion, er interesseret i emnet eller vil deltage fra en kommune eller en organisation.
Du kan se programmet for temadagen her. Det er sammensat af Kerteminde Kommune, Erhverv & Turisme i Kerteminde og Food & Bio Cluster Denmark.