Skip to main content

80-90’er-fest: Halbal for voksne

Det bliver festligt, når Kertemindehallen endnu engang åbner dørene op til et brag af et halbal, hvor I kan give den gas til de fedeste hits fra 80’erne og 90’erne. Er I klar med jeres mest farverige outfits og skarpeste dansemoves? Så kom med til halbal for voksne d. 11. marts i Kertemindehallen. Her kan […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Det bliver festligt, når Kertemindehallen endnu engang åbner dørene op til et brag af et halbal, hvor I kan give den gas til de fedeste hits fra 80’erne og 90’erne.
Er I klar med jeres mest farverige outfits og skarpeste dansemoves? Så kom med til halbal for voksne d. 11. marts i Kertemindehallen. Her kan I feste til den helt store guldmedalje, for aftenen igennem vil der være musik fra både en DJ og fra de to skønne livebands: En lille pose støj og Hits ‘n’ Covers. Når sulten melder sig, kommer Pia’s Pølsevogn forbi og serverer lækre hotdogs.
Ballet åbner kl. 19.00 og varer helt indtil kl. 02.00, så der er rig mulighed for at få hygget, snakket, danset og skrålet med på de nostalgiske hits.
Bestil en billet til årets fest her. Du kan også få fat på en billet hos butikkerne: Hårstudiet, SuperBrugsen Kerteminde, Den Gamle Købmandsgård eller Egmose Marine Center.

Tributekoncert med The GLAM på Otterup Geværfabrik

MusicBooking.dk og Otterup Geværfabrik inviterer til en fed aften i glam rockens tegn. Europas bedste glam rock-tributeband THE GLAM fyrer op under guitaren, når de tager dig med en tur ned af glam rockens memory lane. Kom med til et brag af en musikalsk oplevelse i Otterup Geværfabrik d. 17. marts. Der bliver en festlig […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

MusicBooking.dk og Otterup Geværfabrik inviterer til en fed aften i glam rockens tegn.
Europas bedste glam rock-tributeband THE GLAM fyrer op under guitaren, når de tager dig med en tur ned af glam rockens memory lane. Kom med til et brag af en musikalsk oplevelse i Otterup Geværfabrik d. 17. marts.
Der bliver en festlig aften, hvor du kan glæde dig til at rocke med til sange fra kunstnere som Sweet, Slade, ELO, Queen, ABBA, The Rubettes, Suzi Quatro, Status Quo, Mud og mange flere. Ses vi? 
Bestil din billet her.

80/90-Party og The ABBA Show med FOXX Showband

Det bliver et brag af en fest, når Bielers Gourmet i samarbejde med MusicBooking.dk inviterer til The ABBA Show og 80/90-party med FOXX Showband d. 21. april.  Bandets medlemmer har alle en stor kærlighed til de svenske discomestre, og derfor giver de den også hele armen, når de optræder med de kendte numre. Det bliver […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Det bliver et brag af en fest, når Bielers Gourmet i samarbejde med MusicBooking.dk inviterer til The ABBA Show og 80/90-party med FOXX Showband d. 21. april. 
Bandets medlemmer har alle en stor kærlighed til de svenske discomestre, og derfor giver de den også hele armen, når de optræder med de kendte numre. Det bliver med skarpe harmonier, skinnende satintøj og to dygtige sangerinder, der giver den gas i fuld udklædning som Agnetha og Anni-Frid. 
Udover ABBA spiller de også en række andre populære numre fra 80’erne og 90’ernes spændende musikkatalog fyldt med dansehits og mindeværdig pop og rock. 
Inden showet vil du blive trakteret med en lækker tre-retters menu fra Bielers Gourmet.  
Arrangementet varer fra kl. 18.00-00.30, og det koster 499 kroner + gebyr at deltage. Den smagfulde middag er med i prisen. 
Skal du sikre dig en plads til festen? Så bestil din billet med det samme lige her.

Kerteminde Havnefest

Traditionen tro afholdes der igen Kerteminde Havnefest den første weekend i august. I mere end 40 år har den første weekend i august været reserveret til den traditionsrige Kerteminde Havnefest – og i år er ingen undtagelse! Glæd dig bl.a. til et gensyn med havneshowet, som i år styres af den elskede DJ “Harske Hubbi”. Derudover […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Traditionen tro afholdes der igen Kerteminde Havnefest den første weekend i august.
I mere end 40 år har den første weekend i august været reserveret til den traditionsrige Kerteminde Havnefest – og i år er ingen undtagelse! Glæd dig bl.a. til et gensyn med havneshowet, som i år styres af den elskede DJ “Harske Hubbi”. Derudover skruer byens kroer også op for musikken og den hyggelige stemning, og de yngste kan komme en tur forbi Børnekroen.
Havnefesten er også et af de tidspunkter på året, hvor byens tidligere beboere valfarter tilbage til byen for en kort bemærkning. Hele byen vil derfor summe af liv og feststemning, når familier og gamle venner genforenes på kryds og tværs.
Læs mere om hvad du kan forvente og opleve i løbet af weekenden her.